Maatjesvervoer Fijnaart


  
        
Aangestoken door het succes in andere gemeenten bestaat sinds kort ook in Fijnaart, Heijningen, Oudemolen en Standdaarbuiten vervoer op maat voor oudere en jongere mensen die door verminderde mobiliteit geen gebruik kunnen maken van de bestaande vervoersmogelijkheden.

Niet iedereen is even mobiel en met name onder ouderen kan vervoer een probleem zijn. Zo kun je denken aan de volgende situaties:
Hoe kom je bij de winkels als je zelf niet meer kunt rijden en de bushalte te ver weg is?
Je wilt zo graag af en toe gaan eten in het verzorgingscentrum, maar hoe kom je er?
Je moet naar het ziekenhuis en er is niemand om te rijden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Om van dit Maatjesvervoer gebruik te kunnen maken is het wel noodzakelijk dat andere mogelijkheden van vervoer vanuit familie of netwerk ontbreken. Er zal in eerste instantie een gesprek ingepland worden waarin u nadere informatie krijgt, uw gegevens worden genoteerd en welke vervoerswensen u heeft.
Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van Maatjesvervoer, maar daarbij moet u er wel rekening mee houden dat u dit minimaal 2 dagen van tevoren moet aanvragen. Na de rit betaalt u daarvoor direct aan de chauffeur een onkostenvergoeding voor het gebruik van de auto van € 0,30 per kilometer plus de eventueel gemaakte parkeerkosten.

Belangstelling?
Zou u graag van de diensten van Maatjesvervoer gebruik willen maken, of wilt u daar meer over weten, bel dan naar 06 - 51 97 19 14 en spreek uw naam en telefoonnummer in. U wordt dan teruggebeld.

Contactgegevens

Vragen?

Inloopspreekuren

De Fendertshof, Fijnaart
Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Gemeentehuis, Zevenbergen
Donderdag 13:00 - 16:00 uur

Tijdens inloopspreekuren bereikbaar op 0168-331888