Digi-Taalhuis

In het Digi-Taalhuis in de bibliotheek van Zevenbergen kan iedereen terecht die moeite heeft met lezen, schrijven, spreken en luisteren van de Nederlandse taal, omgang met de computer of moeite heeft met rekenen. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht voor advies en meer informatie over Taal, Rekenen en omgaan met de computer.

Het inloopspreekuur vindt elke donderdag plaats van 13.30 – 15.30 uur. Je kunt zonder afspraak terecht voor vragen, advies en meer informatie. Het Digi-Taalhuis kan je doorverwijzen naar het best passende aanbod en werkt samen met diverse netwerkpartners op het gebied van taal, rekenen en omgaan met de computer.
Binnen de bibliotheek is er elke maandag een Taaloefengroep waar je samen met andere deelnemers onder begeleiding van taalvrijwilligers aan de slag gaat met lezen, schrijven en spreken. Mocht je alleen het spreken willen bijhouden en nieuwe contacten willen opdoen, dan kun je op de donderdagmiddag (13:30-15:00 uur) naar het Taalcafé komen.
Voor de taaloefengroep is aanmelden gewenst, dit kan tijdens het inloopspreekuur. Voor het taalcafé is geen aanmelding nodig en kun je binnen wandelen wanneer het je uitkomt.

Ook biedt de bibliotheek verschillende computercursussen, webinars voor werkzoekenden en hulp bij rekenen. Voor meer informatie kun je binnenlopen bij het inloopspreekuur of kijken op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekwb.nl.

Het Digi-Taalhuis is per mail bereikbaar op digitaalhuis@bibliotheekwb.nl of bel naar : 06-18052248

.
Ervaringen:

Bekijk het verhaal van Ank:

https://www.bibliotheekwb.nl/over-ons/over-ons/het-verhaal-van-de-bwb/nt-1_het-verhaal-van-ank.html

Contactgegevens


Donderdag van 13.30 - 15.30 uur

Bibliotheek Zevenbergen
Kasteelweg 3, 4761 BN Zevenbergen

Telefoon: 06-18052248
E-mail: digitaalhuis@bibliotheekwb.nl

Vragen?

Inloopspreekuren

De Fendertshof, Fijnaart
Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Gemeentehuis, Zevenbergen
Donderdag 13:00 - 16:00 uur

Tijdens inloopspreekuren bereikbaar op 0168-331888